Jump to content

Bringabarát lett az Arena Plaza

2017. 03. 07. 13:15


Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontja a kerékpárosokra is kiemelt figyelmet fordít. Az Arena Plazában 24 órás őrzött biciklitároló is rendelkezésre áll mindazoknak, akik a shoppingoláshoz is a környezetbarát közlekedést választják.

Végre elkezdődött a bringaszezon, és ezzel egyidőben egy jó hírt is bejelenthetünk: az Arena Plaza 24 órás, ingyenes biciklitárolóval várja a kerékpárosokat, ahol biztonságban tudhatják kétkerekű kedvencüket. A kamerával és biztonsági őrrel őrzött bringaparkoló a bevásárlóközpont Nyugati Kapujánál található, az áruszállító rámpa mellett. A tároló a nap 24 órájában, a hét minden napján igénybe vehető, használatához mindössze egy személyigazolványra van szükség.

Vásárlóink igényei szerint folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét. Az őrzött kerékpárparkolóval szeretnénk könnyebbé tenni a hozzánk érkező kerékpárosok életét, hiszen tudjuk, mennyi bosszúságot okoz, ha nincs megfelelő hely a biciklik biztonságos tárolására. Reméljük, minél többen érkeznek két keréken a jövőben hozzánk” – mondta el Balla Erna, az Arena Plaza center menedzsere.

(Forrás: kerekparoselet.hu; kép: google)