Jump to content

Topeak kosár Ebike-ra és hagyományos kerékpárra

2016. 06. 10. 04:30

Szeretnél kerékpárodra egy olyan bevásárló kosarat, amely egy pillanat alatt rögzíthető, menet közben nem zörög, nem mozog?

Bevásárláskor a kezedben van, a kerékpáron pedig rendkívül stabil? A Topeak szabadalmaztatott QuickClick™ rögzítőrendszerével és a Fixer3e kormánykonzolnak köszönhetően pontosan egy ilyen praktikus kosármodellt mutatunk be, a Topeak Basket Front ebike modellt!

A Topeak kerékpáros első kosár nemcsak praktikusan használható, hanem minden idők egyik legstabilabb kivitele, így még a fokozott tempót biztosító E-bike-okhoz is ajánlott. A hegesztett drótszerkezet megfelelő merevítést kapott, minőségi edzett alapanyagot alkalmaz, így akár 5 kg tartalom is könnyedén szállítható benne. Ideális bevásárláshoz, ráadásul a QuickClick™ rögzítőrendszernek köszönhetően egy pillanat alatt le- és felcsatolható, a kihajtható “füllel” a boltba magunkkal vihetjük, így átpakolásra sem lesz szükség. Mérete sem lebecsülendő: 35x25x25 cm, mindazonáltal a kormány előtt nincs útba, nem zavarja az irányítást.

A Fixer3e kormánykonzol mind 25,4, mind 31,8 mm-es kormányátmérőhöz stabilan illeszkedik, így bármilyen nem előre ívelő (a koskormány kivételével majd’ minden) kerékpártípusra egyszerűen felszerelhető. A QuickClick™ konzolon (amely külön is beszerezhető) a Topeak Basket Front ebike modell több kerékpáron is használható), illetve egyéb Topeak kiegészítők – mint lámpa, kisebb táska – ugyancsak elhelyezhető.