Jump to content

Helló Bringás!

2017. 09. 25. 19:27


A bicajosok számos app közül válogathatnak, és most ez a kínálat bővült egy magyar fejlesztéssel. Ez pedig a helloBringás, amely iOS és Adroid készülékeken fut. A magyar csapat egy olyan appot készített, amiben benne van minden, amire a bajba került bringásnak szüksége lehet, illetve csaptak hozzá egy játékot is, valódi ajándékokkal.

A helloBringás négy funkciót tud:

Biztosításkötés/kárbejelentés

A helloBringást a Magyar Posta Biztosító fejlesztette le, pikk-pakk tudunk biztosítást kötni az alkalmazás segítségével balesetre, lopásra és felelősségre.

Ha baj történik, akkor egy másik gombbal jelenthetjük be azt a biztosítónak, csatolhatunk hozzá egyből videót is a helyzetről. Ez tehát az alap (fő)funkció és ehhez jön még három hasznos szolgáltatás:  

Bringakereső

Lefényképezheted a bringád, és az app egyből felrakja a térképre a kerékpár helyzetét, ygy ha később keresed, egyből megtalálod.

Szervizkereső

Egy ikonra kattintva a térképen megjelennek a környékbeli szervizek. Ez persze önmagában nem nagy kunszt, viszont ezeket nem kell végigböngészned! Egy kattintással kérhetsz tőlük időpontot vagy SOS helyszíni segítséget.

Kedvezmények

Több futós-bringás appnál előfordul, hogy a megtett kilométerekért felajánl valamit. A megtett kilóméterekkel mindenféle kedvezményeket nyerhetsz, amiket a való életben válthatsz be. A kisebbekért tizenegynehány kilométert elég tekerni, a komolyabbakért száz felett kell teljesíteni.

Még előfordulnak kisebb-nagyobb hibák, de a fejlesztő csapat folyamatosan dolgozik azok tökéletesítésén.

(Forrás: kerekparoselet.hu; index/kerekagy.blog.hu)