Jump to content

Magyarok Alberto Contadornál

2019. 01. 17. 18:03

Újabb lehetőség a tehetséges magyar fiatalok számára, egybekötve a Kometa Cycling Team és az Alberto Contador Alapítvány nagyszabású sajtótájékoztatójával az Oliva Nova Beach & Golf Resortban.

Január 25-én indul a Kometa Cycling Team kontinentális csapatának második edzőtábora, ahova ismét meghívást kapott 4 tehetséges magyar fiatal: Szőllősi Ferenc, Molnár Gábor, Kiss Hunor Máté és Karl Ádám személyében.

Az edzőtábor február 3-ig tart, február 4-én pedig egy nagyszabású sajtótájékoztatót tartanak az Alberto Contador Alapítvány csapatai, ahol bemutatják a 2019-es Kometa Cycling Team sport struktúráját.

Alberto Contador és Ivan Basso kíséretében a Kometa Cycling Team kontinentális csapat és az Alberto Contador Alapítvány U23 és junior csapatai közösen fognak megjelenni február 4-én, a Salón Gran Centellesben. A háromszoros csapat bemutatkozás tökéletes befejezése az Oliva Nova Beach & Golf Resort-ban folytatott szezon alapozásnak.

A csapat bemutatások után szinte azonnal kezdetét veszi a 2019-es versenyszezon. Elsőként a Jesús Hernández által vezetett Kometa Cycling Team kontinentális alakulata nyitja meg az évet, a Vuelta a la Comunitat versenyen Valenciában. A Vuelta la Comunitat versenyt idén 70. alakalommal rendezik meg, két nappal a sajtótájékoztató után kezdődik majd az alicantei időfutammal.Kemény szezon áll a Kometa Cycling Team előtt, ám mindennek az alapja a megfelelő felkészülés, mely már decemberben megkezdődött. Rendkívüli lehetőséget kapott a magyar kerékpársport azzal, hogy a Kometa segítségével egy legendák által vezetett csapattal készülhetnek az idei versenyszezonra, betekintést nyerve ezzel egy tudatosan felépített, nemzetközi, profi sport struktúrába.

(Forrás: bikemag.hu / fotó: pixabay.com)