Jump to content

Egy ütős tesztpálya és számos program vár a Bringaexpo-n

2017. 02. 24. 16:13


A Bringaexpo legsikeresebb programja a tesztpálya a tavalyinál is nagyobb és izgalmasabb lesz az idén. A Hungexpo Zrt. 2017. március 3-5. között rendezi a Bringaexpo kiállítást és vásárt, amely élményt ad a látogatóknak, népszerűsíti a kerékpározást mint sportot és mint szabadidő eltöltési formát, egyúttal lehetőséget ad a szezonkezdő bevásárlásra is.

9000 négyzetméteren várják a kerékpározás szerelmeseit márciusban a HUNGEXPOA Budapesi Vásárközpont G pavilonjában. A kiállítás mellett igazi fesztiválhangulatra számíthat a látogató. Ízelítő a programokból.

Minden idők legütősebb tesztpályája

A tavalyi év legsikeresebb programja a tesztpálya volt, idén megépül a Bringaexpo valaha volt leglátványosabb és legizgalmasabb tesztpályája.

A csaknem fél pavilon méretű TomTom interaktív kerékpáros tesztpályát

  • egy emelkedő,
  • ​egy híd,
  • ​számos S-kanyar és
  • egy szlalom szakasz
  • teszi egyedivé és izgalmassá!

Okosórák segítségével mérhetjük gyorsaságunkat, sőt videóra is vehetjük próbakörünket, amit aztán e-mailben meg is kaphatunk.

A legnagyobb hazai riderek

Gravity Academy Zarges Trial Show: Jamrik András triál MTB magyar bajnok, Fábián Márk triál monocikli magyar-, európai- és világbajnok valamint az ikonikus országos bajnok Gyenes Pali részvételével. Minden amit egy épített pályán 26"-os és egy BMX kerékpárral, valamint egy monociklivel meg lehet ugrani. A srácok hiányoztak a fizikaóráról, amikor Newton volt a celeb.

GizmoSport Dirt Jump Show: A leglátványosabb trükkök a levegőben MTB és BMX bringákkal Nagy „Gizmo” Attila többszörös magyar bajnok és barátai részvétel, a ahol a szaltó csak a kezdet...

Bringafoci: A Tatai AC kerékpárlabda bemutatója, amit most még elképzelni sem tudsz, de ha megnézted, azt kérded majd: "hol tudom ezt én is megtanulni?".

KRESZ pálya a gyerekeknek

A gyerekek egy valódi KRESZ pályán tanulhatják meg a szabályos kerékpáros közlekedés alapjait. Szorgalmukat és ügyességüket oklevéllel jutalmazzák, az átadás pedig ünnepélyes keretek között zajlik majd. Mindeközben a színpadon a kiállítók bemutatják újdonságaikat, sztárokkal és érdekes emberekkel beszélgetnek, sőt közönségjátékra is invitálják a látogatókat.

És hogy ne kelljen sorban állni...

A Bringaexpo-ra online elővételben kedvezményes belépőjegy vásárolható, amivel a sorban állás is elkerülhető. A jegy érvényes a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra és Afrika Expo-ra is, ahol a soron következő kerékpártúrához meríthet ötleteket a látogató. A rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt.

További információ: bringaexpo.hungexpo.hu

(Forrás: kerekparoselet.hu; bringaexpo.hungexpo.hu)