Jump to content

MTB cipőkörkép

2021. 06. 14. 10:26

Nincs könnyű helyzetben az ember, ha cipőt szeretne venni mountainbike-ozáshoz, mert tucatnyi gyártó kínál még annál is több modellt a belépő kategóriától egészen a profi felhasználásra szánt MTB cipőkig, ennyi típus közül dönteni is nehéz. A következő cikkünkben csemegézünk egy kicsit a felhozatalban, elsősorban az idei modelleket vesszük jobban szemügyre, bár találhatunk köztük olyat is, ami már néhány éve a piacon van.

Az egész napos túrákra cipőt keresőknek, akik sokat sétálnának benne vagy a MTB sporttal ismerkedőknek tökéletes választás a Specialized MTB Sport, mely kényelmes, strapabíró felépítésével sokáig szolgálja hűen gazdáját.

Shimano ME3

A Shimano ME3 a belépő kategóriás XC és Trail cipők között az egyik legjobb választás. A japán óriás megtalálta benne a kényelem és hatékonyság egyensúlyát, melynek köszönhetően bátran viselhető egész napos bringázások során is.

Mavic Crossmax

A Mavic Crossmax a belépő MTB XC cipők között minőségi felépítésével egy különleges darab, mely gyorsfűzős rögzítési rendszerének köszönhetően tökéletesen kiszolgája azokat, akik egy egyszerűen felhúzható, nem hétköznapi kerékpáros cipőt keresnek.
(Forrás: bikemag.hu / fotó: pixabay.com)