Jump to content

Kerékpár testre szabás

2016. 05. 04. 11:09

A BG Fit egy a kerékpározás tökéletesítését szolgáló átfogó filozófia

„Azért mész ki tekerni, hogy jól érezd magad, miért küzdenél a rossz beállítás miatti fájdalommal?!” - ez lehetne a mottója a Body Geometry Fit rendszernek, mely segítségével testre szabjuk kerékpárod, hogy merőben új élményként élhesd meg a kerékpározást. Méréseinket Budapesten, Magyarország legtapasztaltabb Body Geometry Fit szakértője, Simon Balázs végzi, aki már több, mint 400 sikeres mérésen van túl és Németországban szerezte meg a legmagasabb szintű diplomát ezen a téren. Rajta kívül a Level 1-es BG tanfolyamot végzett Heffentrager Csaba is elkezdte a méréseket, ő 2015-ben még a Tour de Hongrie-n is versenyzett, így kívül-belül jól ismeri a kerékpársportot.

Kerékpár testre szabás mindenkinek! A BG Fit egy a kerékpározás tökéletesítését szolgáló átfogó filozófia, melyet Dr. Andy Pruitt az Amerikai Coloradóban levő Sport Egészségügyi Fejlesztő Központ (PA of the Boulder Center for Sport Medicine) vezetője tökéletesít hosszú évek tapasztalatai és kutatásai alapján. A BG Fit célja a kerékpáros és a kerékpár tökéletes összhangja „a hatékonyabb, dinamikus, a lehető legkényelmesebb és a minél hosszabb távú kerékpározás, a sérülések elkerülése valamint a meglévő problémák korrigálása”.

A BG Fit segítségével mi testre szabjuk kerékpárját, hogy Ön is merőben új élményként élhesse meg a kerékpározást.

VÁLJ EGGYÉ A BRINGÁDDAL

A Body Geometry az egyetlen olyan komplett termékcsomag és fit rendszer, amit ergonómikusan terveztünk és tudmányosan teszteltünk annak érdekében, hogy fokozzuk a teljesítményt, állóképességet és kényelmet.

TÖKÉLETES FIT 5 LÉPÉSBEN

A Body Geometry Fit maximalizálja a bringások teljesítményét, állóképességét és kényelmét. A saját, személyes Body Geometry Fit session-öd alatt egy képzett specialista teljesen személyreszabja a bringás pozíciódat és kiegészítőidet, miközben figyelmbe veszi az egyéni adottságaidat és igényeidet.

bringaland.hu/Kép forrása: FreeImages.com