Jump to content

Karácsonyi ajándékötletek bicajosoknak

2017. 12. 11. 09:48

Nyakunkon az ünnepek, ami sok esetben okoz fejtörést. Minek örülne egy lelkes kerékpáros? Megajándékozásuk egyszerűbb nem is lehetne: kiválasztottunk 7 ötletes kerékpáros meglepetést, ami egyszerre praktikus, illik az elhivatott bicajos életmódhoz, és nem utolsósorban egyedi.

A kerékpárost elkísérik a mindennapokban, legyen szó ételhordó dobozról, termoszokról, szemüvegtokról vagy a szeretetet talán legjobban kifejező kerékpározás ihlette ékszerről. Mindez természetesen jópofa, egyedi, biciklis dizájnnal párosítva.

Utazó borotválkozó készlet

Férfi bicajos ismerősünket meglephetjük az ellenállhatatlan Le Bicycle borotválkozó készlettel, amely utazáshoz vagy otthoni használatra egyaránt praktikus. A borotválkozás utáni balzsam (75 ml), borotvaszappan (30 g) és az elengedhetetlen klasszikus ecset kap helyet az elegáns díszdobozban.

Ételhordó doboz étkészlettel

A kerékpárral közlekedők, munkába járók számára ötletes ajándék a Le Bicycle ételhordó doboz, amely étkészletet is tartalmaz. A dizájn ismét magával ragadó, az ebéd és egyéb nasi mind belefér. Szükség is van a doboz tartalmára az aktív mozgást magába foglaló kerékpáros közlekedés után! A praktikus ételszállító doboz 3 rekeszből áll, a felsőben erős műanyagból készült villa, kanál és kés található. Apró rögzítő pöckök gátolják meg, hogy szállítás közben csörömpöljenek. A fedél alatt található nagyobb rekesz az ételnek lett kialakítva, ebben eltávolítható elválasztó falacska van, hogy összekeveredés nélkül szállíthassuk a fogásokat. Ez alatt egy újabb – külön kis fedéllel elválasztott – ételrekesz van a nap során elfogyasztandó többi eledel számára. A fedelek jól záródnak, nem folyik ki az étel. Az ételhordó vastag gumiszalaggal összefogható. Ismét egy gyöngyszem a Le Bicycle kínálatából!

Bicajos termosz

A kerékpározás télidőben didergető, a célállomásra megérkezve jól esik egy forró kávé, tea vagy csoki ital. A Le Bicycle termosz gondoskodik a hőérzetünk visszaállításáról: még egy hosszabb út után is forró marad a kedvenc ital. A termosz rozsdamentes anyagból készült, a felső záródás bögreként funkcionál, amely alatt található a praktikus gombnyomásra nyíló termoszt záró kupak. A lenyomás után könnyedén önthetünk az „integrált” pohárba. A zimankós időjárás mellett a termosz a nyári forróságban is praktikus kerékpáros kiegészítő! Űrtartalma 350 ml.

(Forrás: bikemag.hu)