Jump to content

Pedelec Parádé 2019

2019. 03. 28. 12:46

A Pedelec Parádé – vagyis az elektromos rásegítéses kerékpárokat bemutató rendezvény – április 13-án és 14-én kerül megrendezésre, és a K2 Kerékpárüzlet jóvoltából Scott kerékpárokat is bemutat az érdeklődőknek, sőt, a legjobb bringákat ki is lehet próbálni!

A Törökbálinti rendezvény mindkét napon 10-től 19 óráig lesz nyitva, és a pedelecek között már megtekintheted a K2 Kerékpárüzletbe frissen érkező 2019-es modelleket. 

A Scott több sportágban is kínál felszereléseket a versenyzéstől a szabadidős célokig, a kerékpározásban napjaink legjobb mountain bike versenyzői, a férfi olimpiai és világbajnok Nino Schurter, valamint a női világbajnok Kate Courtney is a gyári csapat tagja, az országúti profi csapat, a Mitchelton-Scott profijai pedig a leggyorsabbak az óra ellen. Fejlesztésekben mindig a világ előtt járnak, a sportsikerek is folyamatosan bizonyítják ezt.

Az all-mountain bringák világában komoly teret hódítottak az utóbbi években a „pluszos” kerékméretű, azaz a 2,8-3″-es, ballonos gumival szerelt gépek, nem véletlenül. Az elmúlt évek „nagy bumm”-ját pedig az elektromos rásegítéses – pedelec – kerékpárok elterjedése jelentette a kerékpáriparban. Az E-Genius és Strike modellek a két fejlesztési irányt egyesítik zseniális kerékpárokban, melyekről nehéz beszélni, jobb élőben látni, vagy még inkább kipróbálni őket, és a K2 Kerékpárüzlet jóvoltából ezt megteheted!

(Forrás: bikemag.hu / fotó: pixabay.com)